Blogi

Registreeru Tsau tutvumisportaaliga
ja leia uusi tutvusi
juba täna
Registreeru tasuta!
Komplimendid, mis sulatavad iga naise südame

Komplimendid, mis sulatavad iga naise südame

Iga naine armastab ilusaid ja armsaid komplimente. Kui ka sina tahad oma kõige kallimat inimest hellitada ja öelda talle midagi tõeliselt ilusat, siis anname sulle veidi inspiratsiooni. Järgnevalt leiad kõige kaunimad komplimendid, mis panevad iga naise südame sulama.

Kaunid komplimendid naisele

 1. Su hääl on sama õrn ja magus kui mesi
 2. Ma naudin iga hetke, mil ma olen koos sinuga
 3. Sa oled minu ingel
 4. Sa oled nii armas, kui sa naeratad
 5. Iga kord, kui ma sulle silma vaatan, armun ma sinusse uuesti ja uuesti
 6. Mu elu on ilus, sest ma olen koos sinuga
 7. Sa oled väga ilus
 8. Sina annad minu elule tähenduse
 9. Sinu puudutus võtab mind jalust nõrgaks
 10. Sa oled kui päike – sama kuum ja sama särav
 11. Ma armastan sind nii palju, et seda ei ole võimalik sõnadesse panna
 12. Sa oled kõige ilusam naine maailmas
 13. Ma olen terve oma elu just sind oodanud
 14. Minu armastus sinu vastu ei kustu mitte kunagi
 15. Sa oled minu parim sõber, sa oled minu elu armastus, sa oled see üks ja ainus

Iga naine ootab komplimente ja iga naine väärib komplimente. Ütle oma kallimale ilusaid sõnu, mis tulevad otse sinu südamest. Sest siirad ja romantilised sõnad on need, mis panevad sinu armsama naeratama.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Smailid

Kommentaarid