Blogi

Registreeru Tsau tutvumisportaaliga
ja leia uusi tutvusi
juba täna
Registreeru tasuta!
Kõige südamlikumad komplimendid kõige kallimale

Kõige südamlikumad komplimendid kõige kallimale

Kas tahaksid öelda kallimale midagi ilusat, kuid tunned, et sa ei oska neid õigeid sõnu ritta seada? Kas soovid kinkida kallimale komplimente ja näidata talle oma tundeid sõnadega? Järgnevalt toome sinuni 20 südamlikku komplimenti, mis toovad teie ellu pisut romantikat.

Südamlikud komplimendid kõige kallimale

 1. Sa oled minu jaoks see üks ja ainus
 2. Maailma jaoks võid sa olla keegi, kuid minu jaoks oled sa terve maailm
 3. Ma mõtlen sinust alati, mu kallis
 4. Sul on imeline huumorimeel
 5. Sa oled niivõrd võrratu, et igaüks võiks sinusse esimesest silmapilgust ära armuda
 6. Sa oled alati sama särav kui päike
 7. Sinu silmad on hingematvalt kaunid
 8. Sa oled alati nii tähelepanelik ja suurepärane kuulaja
 9. Ma olen kõige õnnelikum inimene maailmas, sest mul oled sina
 10. Sa võtad mind hingetuks
 11. Ma armun sinusse iga päevaga aina rohkem
 12. Vaid sina suudad oma armsa naeratusega peletada minu kurbuse
 13. Ma soovin, et oleksin sinuga kohtunud varem
 14. Sa oled ainulaadne
 15. Aitäh, et oled minu jaoks alati olemas
 16. Sinu imearmas naeratus paneb mu südame sulama
 17. Sind nähes tekivad mul alati liblikad kõhtu
 18. Sa suudad mind alati mõista
 19. Ma armastan sind
 20. Sa oled minu kõige kallim aare
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on Pinterest
Smailid

Kommentaarid

 • king1980
  Vasta

  Säravad sõnalise kauneimaid hetkel olles üksteise lugupidamine. Kuumad palavalt suviseid suudlevad hetked mis kestavad isegi kui tunnen üksindust kuid mõtlen su peale koguaeg et kohtumine ikkagi edasi minna eluteel päikseline toas hoides üksteist isegi magades voodis soojalt üksteise embuses

 • Syzi
  Vasta

  Hingeline soojus!